Певицата Тони Димитрова изригна с гневен пост във фесйбук срещу наглостта на фолкаджийката Антонина, която си позволи да използва стихове на големия поет Вапцаров в новата си песен.

„Ти чалгарко, дето се чудиш как да пробиеш, щото с пеене не ти се получава явно, с пръста в устата да осираш Вапцаров!”, възмущава се талантливата бургазлийка. „А всъщност, ти си никоя и ако щеш и Шекспир вкарай в гадните си трели, ще оставиш само едно мазно петно!”, пише още Тони Димитрова.

Ето и пълния текст на поста й: Е, не, вече ми дойде до гуша! Ти чалгарко, дето се чудиш как да пробиеш, щото с пеене не ти се получава явно, с пръста в устата да осираш Вапцаров! Не ми стигат мазните ви маанета и гюбеци, с които от години ни тровите, изпокрадахте де що има съседска музика, не ви стига вашата клозетна поезия, възпяваща мутри и мутрафонщина, но това вече е дъното! Сега си се заредила там, долу и си казваш сигурно: ”Я да взема да си направя гаргара с Вапцаровата поезия, ще се разрази скандал и ето ме накрая известна! Ще ме гледат, ще ме псуват, ама нали ще знаят най-накрая коя съм!”. А всъщност, ти си никоя и ако щеш и Шекспир вкарай в гадните си трели, ще оставиш само едно мазно петно!