Тони Димитрова, която е сред най-концертиращите изпълнители, предпочита да живее в родния си Бургас и няма намерение да се премества в столицата или другаде, въпреки че пътува много заради участията си.

"Ей сега да поискам, мога да се преместя да живея в София. Но не ми е минавало през ума. Ако нещата, конкретно при моята професия, ти вървят, ще ти вървят и в Каспичан. Ако нещо не ти върви, ако щеш и в Лондон да си, и в центъра на света да си, пак нищо няма да се промени. Градът не определя работата или развитието на човек. Да, може да не присъствам на всички светски събития, не съм на всяка манджа мерудия, ама аз и нямам нужда от това. Честно казано - най ми е хубаво да се събудя вкъщи. Ето, на Нова година пях в заведение във Велинград. Ангажиментът ми приключи малко след 23 ч и веднага си тръгнах за Бургас. Посрещнах Нова година на пътя, малко преди Пазарджик. Предвид професията ми работих на 31 декември, а Новата година я посрещнах на 1 януари вкъщи с приятели, сготвих им"- споделя певицата пред "Труд", пише signal.bg.

Тя признава, че е отклонила предложение за участие в БГ сериал заради дъщеря си.

"Каниха ме на кастинг за „Революция Z”, но точно тогава дъщеря ми беше в 7-и клас и кандидатстваше и заради това нямаше как да се включа. Тогава имах предложение да се включа и в телевизионен формат, но и него отказах" - обяснява Тони Димитрова.