Тони Димитрова не може да забрави брат си Йордан Петков, който умря от ковид преди почти година. Певицата е категорична, че той е бил нейна опора и докато растяла, и след като станала голяма звезда, чу Hotnews.bg. „Беше най-добрият и мъдър човек, който можеше всичко и аз го слушах“, обясни певицата. Дори сега имала нужда да се допита до него за събитията в живота си, но трудно осъзнавала, че вече няма как да го направи. Пред Деси и Сашо в „Преди обед“ бургазлийката се разплака, докато си спомняше за него.

Брат й бил човекът, на който можела да разчита във всеки момент. Когато усетил, че тя е развълнувана, веднага бързал да се срещне с нея, въпреки че живеел със семейството си във варненското село Приселци. „Палеше колата и идваше със снаха ми“, спомни си през сълзи певицата. „Аз съм си тъжна и така ще бъде, не мога да преодолея загубата му. Той беше половината от мен“, категорична е бургазлийката. Не е вярно, че няма незаменими хора“, отсече певицата в „Преди обед“.

Димитрова е категорична, че никога няма да покаже мъжа до себе си, защото всеки пък, когато осветлявала връзката си, получавала много омраза. „Когато разкажа за началото на една любов, която е прекрасна, след края й трябва да се обяснявам защо не се получила“, изплака мъката си тя. Шеговито отговори, че в момента има много мъже до нея, но даде да се разбере, че повече никога няма да говори за връзките си след краха на обичта с Иван Ченов.