Скандал в естрадната гилдия обвини Тони Димитрова в кражба на чужда песен

“Песента е “Моите нощи” на Евтим Чакъров, изпълнявана от Стефан Митров. Аз му се обадих и му предложих да купя правата над произведението. Но вместо разбиране, получих упреци и обвинения, че искам да окрада чужд труд”, разказа Тони.

Тя допълни, че вече е изпълнявала две авторски песни, но и при двата случая не е срещала такова грубо и непрофесионално отношение. Напротив - голямата естрадна прима Богдана Карадочева не само й дала правата над песента си, но я окуражила с думите: “Задължително я направи!”

По същия начин Тони издирила и колежката си Роксана Белева за “Песента на щурците”. Роксана, без да се замисли, разрешила на гласовитата бургазлийка да изпее песента й, пишат от blife.bg.

“Имам 4 песни в конкурса “Бургас и морето”. Хората са ги избрали, не съм гласувала аз, не съм организирала групи. В един момент се оказва, че великата конспираторка и още по-великият конспиратор Стефан Диомов правят най-великата конспирация “Бургас и морето”. Това е единственият по рода си фестивал, дайте да си го пазим”, призова Тони Димитрова.

Тя е живата легенда на този морски фестивал. Певицата си спомни как преди години от притеснение изпяла по-високо “Ах, морето”, но хората много я харесали и класирали песента й.