С обувки за 2000 лева се появи на благотворително събитие естрадната певица Тони Димитрова. Изпълнителката се включи в благотворителен търг в подкрепа на жени, жертви на насилие. На събитие в сряда вечерта в резиденция в столицата бяха продавани лични вещи на популярни родни личности.

Тони Димитрова изхранва Мариана Попова

Модните аксесоари са точно копие на прочутите обувки на Кари Брадшоу от сериала "Сексът и градът", за които мечтаят милиони жени по света. Чепиците са доста скъпи и не са достъпни за всеки. Затова и Димитрова прикова погледите на всички дами в залата - някои й се възхищаваха, а други изпитваха завист.

Деси Слава замяза на Тони Димитрова

"Така е, обувките са на световноизвестния дизайнер Маноло Бланик и са като тези от "Сексът и градът", потвърди с усмивка пред "България Днес" Димитрова. Тя изказа съпричастност към борбата срещу насилието над жени. "Жестоко е това и не трябва да се мълчи. Насилниците не се променят никога и не трябва да им се дава почва да виреят", коментира изпълнителката.

Не по-малко атрактивни бяха и татуировките на Димитрова - на двете си ръце Тони e изрисувала кенгуру и коала. Тя излезе на сцената с разголена рокля и показа, че е свалила доста килограми през последните месеци и изглежда доста добре за годините си, пише "България Днес".

Снимки: България Днес