Тони Минасян, когото голяма част от зрителите знаят като Роки, синът на Милото от "Седем час разлика", ще можем да гледаме в "Дон Жуан". 

Премиерата в Сатиричния театър е на 11 март. Пиесата е на прочутият драматург Патрик Марбър и е съвременна версия на великата класика, оригиналното й заглавие е "Разбивачът на сърца" ("Дон Жуан от Сохо").

На  сцената Тони ще влезе в образа на Стан, версия на добре познатия Снагарел, а Луи ще е Калин Сърменов. Режисьорът Здравко Митков е поканил за ролята на неустомия Дон Жуан своя студент, третокурсникът Михаил Сървански.

Митков не крие, че изборът му е предизвикателство, но и възможност да даде шанс на едно ново лице.  Героят му ще преследва удоволствие във всичките му форми, като разглезено дете, което само иска. Живее устремно, ловувайки жени – без скрупули, без чувства.

Готов е да прескочи всяка бариера, отдава се на крайности. Съвременният Дон Жуан, уверен в своя чар и дар на манипулатор, предизвиква безогледно съдбата си, търсейки разнообразие и тръпка в поредица от авантюри.

„Пиесата е много свободна и артистична адаптация на безкрайно употребявания сюжет за Дон Жуан… Дон Жуан изглежда персонаж, обсебен от себичност, и наистина е така.

Но това е бунтът му срещу лицемерното въплъщение на морала, горчиво надсмиване над моралистите, над хората, които изграждат псевдоправила за правилно поведение", обяснява Здравко Митков. В каста влизат още Кирил Ефремов, Янина Кашева, Йорданка Стефанова, Пламен Великов, Гергана Плетньова.

Патрик Марбър е сценарист на филмите „Мисия невъзможна 2”, „Записки по един скандал” (с участието на Кейт Бланшет и Джуди Денч). Работи и в сценарния екип на последния филм за Джемс Бонд „Скайфол”.

Роден е на 19 септември 1964 в Лондон. Родителите му са заможни,  записват го в престижното частно училище „Сейнт Пол”, но след година е изключен.

„Увлече ме пънкът – малко пиене, малко пушене, малко псуване…”, разказва той. .

После продължава да учи в друго училище, но по-късно напуска и се подготвя сам за университета. Приемат го да учи английска филология в Оксфорд. Не крие, че по това време преминава през дроха, алкохол, докато стигне до покера.

Четири години играе като комик.  В Лондон започва работа със Стив Кугън за предаването "На кръгъл час" на британското радио.

През 1992 г. тандемът създава своето телевизионно комедийно шоу "Алън Партридж". Първата му пиеса, "Изборът на дилъра", излиза през 1995-а.