Поп певицата, която с дебюта си преди десетина години направи истинска сензация, се завръща на музикалната сцена в компанията на своята млада колежка Рут Колева. Освен това сподели, че се надява скоро да ни представи нещо по-динамично, в което да може да демонстрира танцувалните си умения.

След един изключително тежък период в живота си поп певицата Тони събра приятели и колеги на промоция на видеото към новото си благотворително парче - Break of Day с Рут Колева. Нейната дуетна половинка пропусна събитието, защото спешно й се наложи да замине за Амстерадам да довърши записите за новия си албум. Като извинение обаче изпрати специално видеосъобщение за гостите.

Песента е дело на норвежкия композитор Мадс Хауге, работил с Наташа Бединфийлд. Идеята им е да покажат на хората, че винаги може да се излезе от трудните моменти, защото ни следва една светлина, разказа Тони.

"Минах през много тежки две години, но сега съм много по-земен и истински човек. Детето в мен започна да се появява по-често, започнах да се радвам на малките неща и да оценявам приятелите си много повече.

Това, което ми предстои да направя, са един акустичен албум с Краси Тодоров от Д2 и един албум, който планира със Светльо Къслев и други аранжори. Мисля, че ще са изключително позитивно заредени. Исками се да звучат много динамично, интересно и вълнуващо, в никакъв случай лежерно, леко и спокойно. Но въпросът не е в бързината на продукта, а в качеството. Цедката на стойностната музика е тя да издържи във времето. Затова не правя компромиси", категорична бе певицата.

И понеже сме свикнали да я чуваме в много спокойни и дори тъжни мелодии, тя побърза да обясни, че няма нищо общо с този образ. Много динамичен и темпераментен човек е и иска да покаже нова страна от творческата си самоличност.

Певицата разказа за първата си голяма любов - танците. В момента се опитва да ходи на тренировки по хип-хоп от време на време и смята да направи някакъв по-бърз проект, в който да покаже танцувалните си умения.

"Имам потенциал. Осем години танцувах в балет, който работеше с популярното трио "Българка". Това беше изключително интересен период - обикаляхме цяла България и представяхме танци с фолклорни елементи", обясни Тони, цитира blife.bg.

От детските си години обаче показвала музикални заложби, само че не ги развивала. Когато станала на 15-16 години, започнала да ходи на уроци по пеене и по солфеж. Така пред нея се разкрила съвсем различна перспектива и оттогава, каквото и да прави, остава свързана с музиката.