Поредицата „Гладиатори в кухнята“ на „Преди обед“ гостува на участника от третото издание на MasterChef , сдобил се с най-много прякори – Антон Бахчеванов. Познат на зрителите на bTV като Тони Пипера, кулинарят се е насочил към производството на суджуци. Той пресъздава семейни рецепти, но и създава свой неповторими гурме вкусове. Той показа на Венета Георгиева една взривоопасна комбинация от най-качествения свински врат на пазара, печен шам фъстък, пушен бадем, бърбън, черен пипер и още една малка тайна.



В цеха на свои приятели Тони минава през няколко технологични стъпки в производството на деликатесите в промишлено количество. Първоначално той нарязва месото на парчета, които поставя в машина, за да бъдат накълцани на едро. След това каймата се овкусява в смесваща машина. Бърбънът прави месото още по-крехко, а след като алкохолът се изпари, в продукта остава есенцията, която придава отличен вкус и се съчетава отлично с ядките. Като трета стъпка „пълнежната маса“ се пълни в черво, завръзва се, отцежда се, опушва се и отива в сушилнята.



Тони Пипера показа на екипа на „Преди обед“ как изглежда почти готовата „празанка“ – семейна рецепта за луканка с праз, с която е стартирал производството си. Именно този суджук го е вдъхновил да се захванепрофесионално с колбасарство. Колоритният гладиатор от MasterChef 3, призна пред зрителите на bTV, че колкото интересно, запалващо и творческо е ресторантьорството, всъщност е изключително напрагнат бизнес. В новото му начинание, той се наслаждава на възможността да планира и да създава съчетания, докато не получи перфектния вкус.