Песента "Сега" е съвместен проект на Тони с продуцента Боби Иванчев от дует "Авеню", които във времето е издател на албума "Прераждане", продуцент на песента "Поглед на дете", а също така участва и в песента "Гихон".

Двамата с Тони се събират се срещат отново през лятото на тази година и тя му изпраща едно свое демо на песен, композирана от самата нея.

"Чух демото на Тони и помислих, че то наистина може да зазвучи по начин, по който хората да разпознаят стила на Тони. Аз съм убеден, че тя има един от най-емоционалните гласове в България и ми се искаше да му дадем повече място в аранжимента. Тогава се видях с Васко Иванов и постепенно се оформи идеята за лекия бийт в песента и спокойно звучащите китари. Няколко дни след тоа споделих идеята си за звученето на песента с Тони и тя се съгласи с нея.", разказва Боби Иванчев.

"Този път се доверих изцяло на творческия нюх на Боби и съм сигурна, че не сбърках. Това, което създадохме е изпълнено с любов и наслада към хубавата музика, а и какво по-хубаво от удоволствието да видиш усмивки по лицата на слушателите!", споделя Тони.
Тони е изпълнителка, която през годините никога не изневерява на себе си и на стила си. Може би в това се крие тайната на нейният пленителен чар и успех на българската музикална сцена. Нежна и винаги положително настроена към живота, тя е на път да отвори една нова творческа страница, чийто старт е песента "Сега".

Музиката създава самата тя, текстът Гергана Николаева, за аранжимента на песента се погрижиха Боби Иванчев и Васил Иванов - The Editor, а китарите са изсвирени от Щерион Пилидов.

Песента и видеото към нея ще бъдат в представени в радио и телевизионния ефир.