Тони Стораро и Азис са готови да зарадват почитателите си с дългоочаквания дует, носещ провокативното заглавие "Да го правим тримата".

Звездата на "Diapason Records" и екстравагантният певец ще промотират парчето в "Шоуто на Иван и Андрей" тази вечер от 22:00 по Нова телевизия, пише signal.bg.

За съвместната песен на гласовитите изпълнители се заговори още в началото на лятото. Чак сега обаче проектът бе финализиран. "Искахме да го изпипаме до най-малкия детайл" - обяснява Човека-глас.

"Но се получи много добре и чакането си заслужаваше" - допълва колегата му.

Музиката е дело на гръцкия хитмейкър Костас Боснакис, а аранжиментът на Даниел Ганев. Текстът пък е написан от самия Азис.

"Когато видях думите в началото бях малко резервиран. Но като размислих, си дадох сметка, че хората обичат такива купонджийски текстове, в които да има провокации" - признава Големият Тони.

"И след като преодолях колебанията си, записахме парчето за по-малко от час" - пояснява топизпълнителят на "Diapason Records".

"Песента е доста различна от моите и е точно в стила на Тони Стораро" - допълва още ефектният блондин.

Всъщност това е вторият дуетен проект на фолкидолите. Преди години те атакуваха ефира с "Те знаят да обичат".

И двамата се надяват, че новият им съвместен проект ще постигне още по-голям успех.

Тони Стораро и Азис вече са заснели атрактивен видеоклип към песента "Да го правим тримата", който ще се появи до броени дни в ефира на "Фен ТВ".

Вижте видео:

Тони Стораро и Азис  - "Те знаят да обичат"