Две от най-емблематичните имена на попфолка и царе на баладите се събират за първи път в дългогодишните си кариери за общ проект.

Нещо невиждано и нечувано се случва на българската музикална сцена - Тони Стораро и Сашо Роман страдат по една и съща жена и всеки я иска за себе си. И двамата са много наранени, но и много влюбени и изливат болката и надеждите си в песента „Да съм с нея“, а гласовете им не могат да оставят нито един слушател равнодушен. Изключително въздействащият текст е написан от Георги Милчев-Годжи и е подарък от него към двамата изпълнители.

„Сашо Роман е човек, който страшно много уважавам и който още в началото на моя професионален път повярва в мен и ми предрече хубава кариера. Срещнахме се, когато аз прохождах, а той вече беше утвърдено име. Спомням си, че тъкмо беше излязла песента ми „Минижуп“, той я чу и каза, че ме чакат само успехи. Когато си млад и зелен, да чуеш такива думи от един титан в бранша, е нещо, което не се забравя. За това за мен беше чест и удоволствие, че той прие предложението ми да направим този дует“, разказва Тони Стораро.

„Благодаря на Тони, че пое инициативата и беше основен двигател на проекта, който, сигурен съм, ще остане в историята на българската музика“, добавя от своя страна Сашо Роман.

Двамата изпълнители са категорични, че при такава стойностна песен не е необходимо да отклоняват вниманието на хората с някакъв помпозен клип. Те поставят задачата на режисьора Иван Иванов-Кърпата да направи нещо изчистено, но стилно. Във видеото се включват и музикантите от Istanbul Group. Гримът е дело на Силвия Василева.