Ден преди настъпването на новата 2014 година, гости в предиобедното шоу на TV7 „Усещане за жена" бяха фолк звездата Тони Стораро и синът му Фикрет.

В духа на празниците двамата разказаха на водещата Гергана Стоянова за семейните си традиции и канони, които фамилията им спазва.

„Успях да запазя семейството си толкова години, защото съм така възпитан от моите родители, които бяха много сплотени", разказа Тони Стораро.

„Пък и имам суеверие, че като смениш жената всичко ти се проваля", призна певецът.

Той разказа как се е оженил на 18, а на 19 вече е бил баща. Двамата със съпругата му са гаджета още от 12-годишни.

„Но преди сватбата не съм бил с нея. По нашата традиция това е закон", каза Стораро, който зорко пази семейството си от светлините на славата.

„Майка ми беше много щастлива, че сме спазили традицията и беше много усмихната на сутринта след сватбата, когато видя доказателството за това", допълни фолк звездата.

Той продължава да държи на семейните традиции и иска синът му Фикрет, който също набира популярност във фолк средите, да си намери девствено момиче.



„Искам нашият син също да спази тази традиция. Дори да не се ожени като мен на 18, на колкото е сега, дори да се ожени на 20, на 25 години, момичето трябва да е девица", категоричен и строг беше бащата в ефир.

Водещата Гергана Стоянова обаче беше любопитна за мнението и на самия Фикрет.

„И аз искам да спазя тази традиция, но не знам къде ще намеря това момиче. Важното е да е правилното, пък...", поколеба се Фикрет, който учи в Националното музикално училище поп и джаз пеене.

Въпреки че изучава поп стиловете, Фики вече гради успешна кариера във фолк средите, където направи няколко успешни дуета, последният със звездата Галена, и ходи по участия с баща си, пише pik.bg.