Тони Стораро се жени едва на 18 години. И до сега се радва на щастлив семеен живот със съпругата си.

Относно изневерите казва в "Папараци" по БТВ:

"Труден въпрос. С моята съпруга тръгнахме от нулата. Като дойдох в София, продуцентите ми казаха, че ще имам по-малко фенки, ако те знаят, че съм женен. Предложиха да крием този факт. Казах на жена ми и тя се разстрои, разплака се. Но в името на кариерата… Вече съм на 40 години и никога не съм имал проблеми в семейството. Винаги съм бил коректен с тях. Жена ми е била на първо място. Щом съм успял да задържа семейството, значи съм си свършил добре работата".



За взаимоотношенията си с Азис и дали са били любовници с него, отговаря така:

"Навремето се говореше, че Азис бил влюбен в мен и носил в паспорта си моя снимка (смее се). Той имаше един пиков момент, някъде около 2003 г., когато навсякъде звучеше негова музика. Не искаше да излиза на улицата, искаше да избяга от всички, не приемаше ангажименти, защото човек изперква понякога. Дойде в моята квартира в Несебър, тогава работех в една местна кръчма. Оставихме Фики и Азис да спят на леглото, а аз и жената спахме няколко нощи на пода. Тези неща не се забравят".

Признава, че един от най-трудните периоди в живота му е, когато преживял операция на гласните струни.

"Бях като спукан говорител, нямах тон в гласа. Ходих при много лекари в България. Всички твърдяха, че се налага операция, при която има 30% риск от неуспех. Колебаех се какво да правя. Известно време участията ми бяха на пълен плейбек. Ходих в Солун при един възрастен лекар, който каза, че нямало никакъв риск. След операцията няколко дни общувах само с писане. Най-трудните дни в живота ми. За щастие, всичко мина отлично. Господ ми даде втори шанс" - разказва Човека глас.