Тони Стораро много пъти е подчертавал, че не чувства сина си Фики като конкуренция. Наследникът му продължава да катери стъпалата, а според някои дори е успял да го измести от лидерската позиция. Певецът на Диапазон рекърдс също признава, че не той, а синът му е по-вървежен в момента.

"Вече Фики е номер едно, но не забравяйте, че той все пак ми е син (смее се). Аз съм на върха 10-15 години вече, ред е сега младите да усетят тази тръпка. Всеки има нужда да бъде номер едно. Аз ще си остана номер едно в сърцата на всички мои фенове дори и да не правя нови песни. Моите песни, които съм направил през годините, се пеят и днес от младите, както и на други колеги – на Софи Маринова, на Сашо Роман... - вечни песни.

Фики ми е син, моя кръв, и на 100% ще го подкрепям. Аз подбирам песните му, записвам заедно с него, текстовете подбираме заедно. Исках да бъде №1 и Господ му помогна да се случи това. Надявам се и занапред да продължава да поддържа тази титла, да не прави грешки, да вземе моя характер и да се задържи на върха дълги години. Това си зависи от него – трябва да е упорит, да служа по-големите и да ги уважава, да бъде скромен, да бъде себе си. Да не му повлияе славата и да се промени към своите приятели, нека си остане земен. Той е такова момче и на такива хора Господ помага в дългосрочен план, цял живот. Ние си го поддържаме цялото семейство, неговия гръб сме.

Конкуренция между мен и сина ми никога не може да има. В момента моите проекти въобще не ме интересуват, интересува ме бъдещето на сина ми. Аз оставих себе си малко на заден план, за да може Фики да дръпне и да му покажа пътя. Всички хубави песни ги вземам за Фикито. И Майкъл Джексън да си, нямаш ли хубави песни – ти си никой! Цялата работа правят песните и щом направиш хит – номер едно си!" - казва Стораро пред "Шоу", пише signal.bg.



По повод слуховете за Фики и Преслава и дали би я приел за снаха, Тони Стораро споделя, че през годините в жълтата преса са се появявали всякакви писания за него и са го свързвали с не една и две певици, но това съвсем не значи, че това е истина.

"Лично мен са ме свързвали с почти всички певици в попфолка! През всички тези години нямаше певица, която да не си е легнала с мен, да е била в моето легло. Колко е вярно – сам аз си знам... Каквото и да кажа в момента, само Фики и Преслава си знаят каква е истината – гаджета ли са или не са. Те като си решат да го направят – ще го направят, никой не може да ги спре. И да не са гаджета, медиите колкото и да си пишат – те пак няма да бъдат.

Фики в момента си има по-важна цел – да има кариера, която е по-важна в момента от любовта. Казал съм му да не бърза да взема с шепи всичко от живота, малко по-малко, за да усети сладостта.

Аз и Софи Маринова сме приятели с Преслава, постоянно се събираме, Фики също идва с нас и е нормално като сме в една компания хората да си мислят, че между тях има нещо. Фики го писаха, че е спал и със Софи Маринова. Нека си пишат… Хората са казали, че лоша реклама няма. Но, доколкото знам, беше станал някакъв скандал с Бирмата, но ние с това момче сме си приятелчета и се виждаме постоянно по купони. Не искам повече нито той да се тормози, защото знам, че си има или си е имал някакви взаимоотношения с Преслава, нито пък да тормозят Фики. Той е наясно с това и не иска да досажда, не иска да пречи на някоя любов и да разваля приятелство. Казах го доста ясно и прекрасно – ние сме една компания. Те са млади, нормално е да се прегръщат, да се целуват, ние сме колеги и приятели, делим си хляба заедно. Говорим си хубаво, музикантски. Аз за политика не мога да говоря и затова се събирам с музиканти" - обяснява той.