Царят на купона Тони Стораро е надвил коронавируса и вече е на крак поне във фейсбук, откъдето благодари на всички, замесени в оздравяването му. Популярният изпълнител легна в болница на 31 август, след като след първоначално неразположение се оказало, че има двустранна пневмония, а тест показали положителен резултат за COVID-19.

"Благодаря на всички лекари, медицински сестри, санитари, които се грижеха за мен през последните две седмици и най-вече на началник инфекциозно отделение в МБАЛ Шумен, д-р Костова, и на д-р Загоричев, който ме прие веднага след като ме диагностицираха с COVID-19! Благодаря на всички мои приятели, почитатели, роднини, колеги и журналисти, които се интересуваха за състоянието ми и отправяха своите молитви, за да премина по-леко през това изпитание." - написа емоционално роденият в Шумен певец.

"Вече се чувствам по-добре и от първо лице мога да ви посъветвам: ако усетите някакво неразположение или някой от симптомите на вируса, по-добре не чакайте като мен, а отидете веднага да си направите PCR тест." - добавя в обръщение към всички Тони Стораро.

източник:Монитор