Попфолк певецът, който спечели признание и извън България, признава, че няма никакво значение каква музика пееш, щом това ти носи пари. Освен това насърчава двамата си сина да тръгнат по неговия път, защото ако се занимават с бизнес, в един момент той може да фалира, докато талантът им е за цял живот.

Човекът глас Тони Стораро има двама сина, които са тръгнали по неговите стъпки.

Малкият Емра засега още се колебае между футбола и музиката. Много е музикален и се справя прекрасно с бийтбокса. Големият Фикрет пък вече е наясно с мечтите си. Иска да се занимава с музика професионално и скоро се надява да издаде албум.

"Искам моят син, ако някой ден запее или има албум, наистина да го заслужава. Да бъде творец, за който да не казват: Това е синът на Тони Стораро, а да казват, че пее по-добре от мен", обясни Стораро в тв интервю, цитиран от blife.bg

Наследникът му обаче се е насочил в коренно различен стил - поп.

"Той учи поп и джаз музика, което аз да се счупя от пеене, не мога да направя. По-модерен е от мен, а и има друг тембър. Добре, че не се е метнал на мен, за да не кажат, че ме имитира.

Аз му обяснявам, че в момента не е важно каква музика ще пееш, важното е да изкарваш пари. Няма лоша музика, няма поп, няма ориенталско, сръбско, гръцко. Важното е да се включиш веднага", добави още певецът.

Фикрет, който за 18-я си рожден ден получи скъпа кола от баща си, признава, че вече е усетил негативите от това да е син на известен човек. Винаги има негативни и позитивни неща, които се говорят. Като цяло обаче той гледам да не обръща внимание и да продължавам напред.

"Наистина искам да пея и да се докажа. Ще изчакам още малко да завърша музикалното училище и да започна. Мисля да наблегна на попа, защото много ми харесва този стил", разказва синът.