Никога не съм се занимавал с проституция и износ на "бели робини" за чужбина. Това заяви хитовият поп фолк изпълнител Тони Стораро.

Приятел съм с всички хора, които идват в моето заведение. Може би част от тях се занимават с нелегален бизнес, както се говори – с проституция. Така че аз не съм първият човек, обвинен в такова нещо и съм свикнал да го чувам, но никога няма да позволя да се случи. Изкарвам си с честен труд парите, категоричен беше певецът.

Тони Стораро даде едно от най-откровените си интервюта в студиото на "Дневен ред". Изпълнителят сподели, че е много горд с музикалните успехи на по-големия от двамата си синове – Фики.

Гордея се, че имам мъжко момче, защото много хора не могат да се похвалят с такава работа! В този шеговит стил Тони коментира признанието на сина си Фики, че е правил секс за първи път на 14 години и е споделил това първо именно с баща си.

Изпълнителят разкри и подробности от взаимоотношенията със съпругата си, с която са семейство от дълги години. Казват, че съм бил гадже с всички фолк певици у нас. В началото жена ми много се дразнеше от това, но после разбра, че са глупости и няма нищо вярно, коментира Тони.

Аз съм много щастлив човек, всичко, за което съм си мечтал, ми се е случило. Най-важното е човек да се занимава с това, което му е дал Господ, категоричен е Стораро.

В заключение той допълни, че семейството е най-важната част от неговия живот. Искам да ви кажа, че много ви обичам, защото без вас животът е нищо за мен, сподели емоционално Тони Стораро.