Тони Стораро се отказа от семейно пътуване до Дубай, за да може да се срещне с гръцката легенда Василис Карас, който имаше концерт в столичен клуб.

Звездата на Diapason Records засвидетелства своето гостоприемство към гласовития си колега по време на престоя му у нас, а гъркът му върна жеста, като го покани да пее на сцената заедно с неговия бенд.

Изпълнителят на „Живея само за тебе“ винаги е споделял, че особено много се възхищава на гръцкия певец. Заради сходството в гласовете им неслучайно родната звезда често е наричан „българския Василис Карас“. Двамата са се срещали вече многократно и неведнъж са се изявявали заедно на една сцена. Между тях, освен огромното колегиално уважение, сега съществува и истинско приятелство, пише signal.bg.



„Чувствам го не само като мой идол, като мой учител, а вече и като близък приятел.“, сподели Тони Стораро. „Ето защо не се поколебах да се откажа от ваканцията в Дубай, за да мога да се срещна за пореден път с него. Прекарахме невероятни моменти заедно и със сигурност много скоро ще се срещнем отново. А на семейството си ще се реванширам за пропуснатата почивка.“, категоричен е Човека-глас.

Изпълнителят на Fenomeno пристигна у нас още в петък вечерта и Тони Стораро го посрещна подобава. На следващия ден Човека-глас изненада госта си с пищен и вкусен обяд, на който двамата обсъдиха различни теми, но засега не издават дали планират съвместни проекти.



По време на концерта на Василис Карас в Secrets Club звездата на Diapason Records бе сред специалните гости на събитието и разбира се, зарадва публиката с няколко изпълнения. Гръцкият певец „отстъпи“ на Тони Стораро своя бенд, с който да забие на живо някои от най-големите си хитове, които са кавър версии на песни от репертоара на гърка.