Точно в Деня на детето Тони Стораро отвори своя сладкарница, която носи неговото име – Storaro.

Звездата на Diapason Records бе поканил много близки, роднини, приятели и VIP гости.

За официалното откриване на заведението в квартал „Княжево“ бе подготвена специална програма с фолклорни танци в изпълнение на виртуозните ансамбъл „Чинари“.

Накрая те поканиха всички да се хванат на голямо хоро, което се изви пред заведението. „Реших да направя откриването с българска народна музика, тъй като много харесвам фолклора. Има прекрасни песни и танци, които винаги и навсякъде трябва да се показват с гордост!“ - каза Човека-глас.

Редом до Тони Стораро по време на събитието бе прекрасната му съпруга Валя, както и двамата им сина – Фики и Емо. Сред присъстващите бяха продуцентите Ненчо Касъмов и Виктор Касъмов, Цветелина Янева, Мисис Баба – Дони Василева – автор на текстове на много от песните му, журналисти, роднини и приятели.

Сладкарница Storaro ще работи без почивен ден от 8.00 сутринта до 22.00 вечерта. Ще предлага различни артикули – торти, сладкиши, еклери, баклави и други.

„Засега никой от десертите не носи звездното име на изпълнител от попфолка. „Засега са си с обикновени наименования. Може по-нататък да направим нещо специално“ - сподели Тони Стораро.

„За нас този бизнес е нещо ново и не знам какво ще се хареса на хората. За начало предлагаме определен брой сладкиши и ще видим към какво ще има интерес“ - довери още певецът.

Тони Стораро сподели, че работата по сладкарницата му е отнело близо година, тъй като има голяма документация, която трябва да се подготви за откриването на такъв обект, а и графикът му с участията е пълен.

Ето защо цялото семейство активно помагало в подготовката. „Благодаря на съпругата ми, която свърши изключително много работа. Нямаше да успея без нейната помощ“ - сподели изпълнителят на „Истината“. Тони Стораро се надява новото му начинание има успех и кани всички да опитат от сладките изкушения.