Почти няма ден, в който Тони Стораро да не е хванал микрофона, дори когато не е на работа. От няколко дни той е със семейството си в Анталия, но и там пак излезе на сцената по настояване на една от най-известните и обичани турски звезди – Сибел Джан. 

Човека Глас не крие, че когато избирал в кой хотел да направи резервация за семейната ваканция, се спрял именно на този, защото развлекателната му програмата за края на август включвала концерт на Джан, а тя е сред любимите му певици. Така във вечерта на участието с цялата му фамилия седнали в публиката, за да я слушат, докато в един момент тя не го поканила на сцената. „Извика ме, защото видя, че съм там. Просто на Балканите всички добри певци се знаем. Но за мен беше чест да пея с най-голямата певица в Турция“, признава Тони.


Двамата изпълнили песента„Приятели“, която Стораро пее заедно със Зафирис Мелас от Гърция. Сибел Джан също е откупила правата за тази песен и я е направила популярна в нейната родина. Така на сцената на хотел Sueno те я запяли в дует на три езика – български, гръцки и турски.


Веднага след това Тони Стораро качи любителско видео в своя личен канал в You Tube, като написа под него: „С най-добрата певица на Турция - Сибел Джан, пеем песента "Приятели" на три езика! За мен беше чест и невероятно изживяване! За пореден път се убеждавам, че музиката няма граници! Тя преодолява всички различия и събира хората, а в нашите балкански сърца тупти един и същи ритъм!“ Хвалебствените коментари отдолу не закъсняха: „Ти си човекът, който се опитва да промени музиката в България към по-добро и качествено.“, „Тони Стораро е истинската звезда на България.“, „Ето това е човекът-звезда, уважаван и обичан от най-големите звезди на Балканите.“, „Браво, Тони! Респект!“ и т.н.


Освен Инстаграм, където Човека Глас е много активен, прави впечатление, че в канала му в You Tube той споделя например как се забавляват с Фики и с приятели в домашна обстановка и други интересни за феновете моменти от личния му живот.