Тони Стораро ще пее за първи път в солунското бузуки Ammos Live Stage на 26 септември (петък) заедно със своя колега и приятел Зафирис Мелас. Звездата на Diapason Records е подготвил специална програма, с която ще изненада гръцките си фенове.

Миналия месец хитовият български певец и гъркът направиха дуетната песен „Приятели“, която бе приета много добре от публиката и в двете държави. Видеото към нея се излъчва в ефира на ФЕН ТВ.

Освен този проект двамата имат и няколко общи изяви на сцена. През март те направиха съвместен концерт в зала 1 на НДК, а в края на лятото пяха на една сцена в ресторант в Слънчев бряг. Сега ще се срещнат за трети път, но вече на гръцка територия. Това е първата сценична изява на родния артист в красивия град Солун, пише signal.bg.

За Тони Стораро това е една сбъдната мечта. От една страна, да пее заедно със своя идол Зафирис Мелас и от друга, да се качи на сцената на истинско гръцко бузуки. „И преди съм пял в Гърция, но по друг вид клубове, а не в бузуки. Много се вълнувам от предстоящата изява.

Ще дам всичко от себе си и се надявам всички гости на заведението да останат доволни“ - сподели Човека глас ден преди изявата си в Гърция. „Разбира се, заедно със Зафирис ще изпълним дуетната ни песен „Приятели“ на живо“ - обеща той.