Мини бижу тича от няколко дни из дома на най-музикалното семейство у нас. Тони Стораро подари на малкия си син Емрах, който от скоро е изпълнител на музикална компания „Пайнер“ и вече има първия си хит в дует с Емилия, куче от рядко срещаната порода Бо. Въпреки първоначалните съобщения, че Стораро-старши сам ще се грижи за домашния любимец, днес стана ясно, че той всъщност е дар за брата на Фики.

Породата е създадена с изкуствен подбор на померан и се причислява към групата на най-дребните кучета-тип „играчка”. Стана популярна от социалните мрежи, където има 16 млн последователи. В България не се развъжда, би могла да бъде доставена само с внос от друга държава.
Човека глас наскоро беше в Турция, където закри мини европейското си турне и там видял кученцето, току-що пристигнало от Тайланд. Веднага се влюбил в него и го купил като подарък за Емо, макар че бил сигурен, че ще зарадва всички вкъщи.
Кученцето е мъжко и се казва Бамби. Емрах е поел грижите за него, а игрите и селфитата с новия член са любими на цялото семейство.