Тони Стораро не крие радостта си от това, че големият му син се е насочил към музиката.

16-годишният Фикрет е ученик в музикалното училище в София, специалност поп и джаз пеене и има желание да тръгне по стъпките на известния си баща.

Тийнейджърът се отличава със здрава физика, благодарение на активни тренировки, а баща му казва, че ще става певец, не културист, но все пак трябва да изглежда добре.

"Бих му препоръчал да поеме по моя път, ако има нужда. Аз въобще не съм си представял такова нещо, че ще се случи. Всичко е съдба, късмет" - казва Стороро в "Шоуто на Иван и Андрей", но е категоричен: "Първо трябва да се изучи много добре, после таланта и знанията като се съберат, мисля, че ще стане".

Фики говори в ефир не само за интересите си към музиката, но и разкри някои пазени от родителите си тайни. "Имам гадже, не е нещо сериозно" - изповядва се той. "Виждал съм някои от приятелките му, но не знам коя му е сериозната" - казва Стораро.

Хитовият певец е щастлив със семейството си и признава: "За това, което съм в момента, дължа най-много на семейството си".

По всичко личи, че скоро ще дойде моментът, когато баща и син ще представят своя дуетна песен. На този етап обаче, Фики вероятно не се чувства готов да мери глас с именития си баща. "Аз му предлагам, но той все още не иска да направим дует" - сподели Тони. "Гласът ми още мутира и затова" - оправдава се Фикрет.

"Цял живот съм си мечтал моят син да тръгне по моите стъпки" - трогна се до сълзи Тони, след като синът му запя песен от репертоара на Stevie Wonder.

Вижте видео:

Снимки: Нова ТВ