Кралят на баладите Тони Стораро ще зарадва меломаните с още една песен, която ще разтупти сърцата на всички жени и не само... Но мъжете вероятно няма да си признаят.

Тя се казва „Искам любов“, а премиерата на видеоклипа към нея е в петък, на 14 април от 13 часа в ефира на Фен ТВ и в You Tube канала на медията.

Текстът на песента е изключително силен, затова изпълнителят много държал и лентата към нея да има послание. Идеята за сюжета е негова, а режисьорът Людмил Иларионов Люси я реализира по въздействащ начин.

„Показваме чистата любов – тази, която започва от детството, минава през всички възрасти с техните предизвикателства и не свършва дори след смъртта“, разказва Човека Глас.

Негова партньорка в клипа е красавицата Роси Василева. Високи, смугли, със силно излъчване – двамата се допълват визуално и чрез черно-бяло-червения контраст на тоалетите си, който е в идеален синхрон и с обстановката на любезния домакин – столичен хотел.

„Господи, този свят май полудя, евтина дума е днес любовта. Както пред тебе в любов се кълнат, утре на път са да я предадат... Как сърцето да намери друго истинско сърце, кажи? Искам любов доживот – само такава си заслужава...“

Певецът, който може да се похвали с едно от най-здравите семейства в попфолка, признава, че припознава себе си в тези думи и се надява и с хората да е така и да усетят песента като „тяхна“, както се е случвало с всички други негови балади досега.