"Вече съм стабилен, нямам температура. Благодарен съм на всички доктори, които се грижат за мен, както и на всички хора, които ми се обаждат и изпращат пожеланията си за бързото ми оздравяване." Това сподели пред „България днес“ царят на купона Тони Стораро, който от седмица лежи с КОВИД инфекция в МБАЛ - Шумен.

Според шуменски приятели и роднини на таткото на Фики той бил много стриктен по отношение на грижите за здравето си, както и това на своите близки и в условията на коронапандемия водил на изследвания и роднините си, да е сигурен, че и те са добре, а и него нищо не го застрашава в тяхната компания. Навън звездата винаги носел маска и ограничил "заиграванията" с публиката и по-близките контакти. Още в началото на пандемията Тони Стораро беше сред първите, които откликнаха с дарения за кампанията "Помогни сега" за подпомагане със средства и консумативи на медиците от първата линия.

Междувременно синът му – Фики, се чувства добре и е показал отрицателен текст за коронавирус. Фики е на морето със съпругата си Гюлджан и сина им, като така съчетава полезното с приятното - ходи на участия и мисли върху нови парчета. "По десет пъти на  ден Тони се чува и с Фики и с другия си син, а жена му заради мерките не ходи на свиждане в клиниката", сподели близък до семейство Стораро.