Тони Стораро разкри в "Открит микрофон", че с Преслава отдавна са имали желание да направят съвместна песен, но едва сега такъв проект може да стане реалност.

"Ние от много време искахме да направим дует и най-накрая имаме съгласие и от двете музикални компании. С Преслава се чухме и си казахме, че най-накрая ще може да запишем дуетна песен заедно. Тя избра една хубава песничка и ми я пусна по Viber. В момента се пише текст. Пише го Мариета Ангелова, а музиката е на Ники Пашев. В песента ще има и живи инструменти. Ще се постараем. Песента е бърза" - издаде той, пише signal.bg.



Заглавието на песента все още не е уточнено. Веднага след като текстът бъде готов, гласовитите изпълнители трябва да запишат парчето. Предстои и заснемането на видеоклип. Запитан по кои медии ще бъде излъчван клипът, Стораро отговори така:

"Аз в тази песен съм гост. Те решават къде да я излъчват. На следващата песен, когато аз поканя някой от фирма "Пайнер", мисля че няма да ми откажат. Направи жест, за да получиш жест".

Топ изпълнителят на Diapason Records подготвя още един дует с друга попфолк звезда, извън музикалната му компания. Как посреща успехите на сина си Фики и какви съвети дава на младите изпълнители, защо направи собствено студио и какво разказа за уникалния си музикален албум "Живея само за тебе", вижте в трите части на "Открит микрофон" с Емилия Стоянова.