Тони Стораро заряза наргиле бара. Певецът нехае за бизнеса си и се е отдал изцяло на кариерата си и бутането на синовете му по неговия път. Изпълнителят откри с наследника си Фики Стораро с много фойерверки заведението центъра на София. Както изглежда обаче, към днешна дата предпочита да не го свързват единствено с него.

„Аз нямам никакъв бизнес. Този бар не е мой”, призна Стораро. Изпълнителят отрече култовото заведение да му принадлежи, въпреки че носи собственото му име и самият той е засичан там безброй пъти. „Барът всъщност е на един приятел. Аз нямам заведение, не съм бизнесмен”, категоричен е Тони.

Бившият на Галин иска да е кмет

Певецът споделя още, че не се притеснява от новите забрани за пушене на наргиле, тъй като заведението не е негово. И нехае, че барът, който носи неговото име може да фалира от рестрикциите. Фенове недоволстват защо певецът на „За една жена” отрича, че притежава култовото заведение. Още повече, че там всеки детайл е с неговото име или снимка. Дори смесите за тютюн за клиентите в бара носят емблемата на изпълнителя, а на мундщуците е изписано името Стораро. Звездата обаче отрича да е притежател на заведението и е много вероятно да е продал името си като търговска марка на приятелите си, за да го използват, а също и да присъства като лице на бара при откриването му.

Камелия: Живея живота си с радост и червено вино

Въпреки това изпълнителят обира и негативите от всичко това, пише „България днес”. Преди време майки скочиха срещу музиканта, че заведението с неговото име е лепнато буквално до сградата на училище. Звездата отнесе доста критики в социалните мрежи заради кръчмата, която е отворена по 24 часа в денонощието. И не само това, а и не е проблем децата да се шмугват „на по лула” в междучасието.