Фолкдинозавърът Тони Стораро инвестира всеки спечелен лев в различен бизнес. Певецът е далновиден и вече върти няколко заведения, от които печели приличен кеш. Сега обаче Тунчер Фикрет Али скача в дълбокото със строеж на баровски хотел за 1 милион лева в София, похвали се пред "Таблоид" братовчед на звездата.

Изпълнителят на "Добре ти беше" стартирал градежа на малка уличка в кв. "Княжево". Човекът глас на фолка закупил пустеещата земя, която се намира между Околовръстен път и бул. "Цар Борис ІІІ", преди близо 2 години. Непосредствено до новостроящия се хотел се намира оборотна бензиностанция. Багери вече са разкопали земята, но работата все още не е започнала. Идеята е хотелът да е готов до началото на 2019 година, когато първородното му внуче ще навърши годинка.

Фики Стораро стана татко на 16 февруари и нарече наследника си на своя татко. От благодарност гордият дядо обещал да подари бъдещия хотел на малчугана. Идеята на Тони била хотелът да е семеен тип, не прогимназия. Шуменлията се надявал в него да преспиват закъсалите на бул. "Горнобански път", които не успяват да хванат автобус за Перник или югозападния регион. По предварителни сметки  на Стораро строежът и обзавеждането ще глъгнат поне един милион лева от банковата му сметка.

"Възможно е да изтегли кредит, с който да спонсорира начинанието. Най-вероятно ще прибегне до ипотека, като запорира зданието, докато го изплати", коментира сродникът на певеца.