Тони Стораро зарадва зрителите на "Фен ТВ" с видео към ремикса на хитовото парче "Така ме запомни".

Топартистът на Diapason Records събра в един клип всички красиви дами от последните си проекти.

Човека-глас е известен с това, че в неговите клипове винаги участват атрактивни жени.

Като истински джентълмен той заявява, че в неговата лична класация няма по или най-хубава от тях и до една дамите попадат на първата позиция.

"Отдавна обмисляхме да съберем на едно място всички момичета, които са ми партнирали пред камерата в последно време. И сега решихме, че е подходящият момент да реализираме идеята си. Така от една страна, изказвам своята благодарност към тях, че са участвали в моите проекти и са се справили великолепно с ролите си, а от друга, мисля, че ще е интересно на зрителите да видят всички тези красавици в едно видео" - добави хитовият певец.

В клипа се редуват кадри с модела Жана Казимирова от оригинала на "Така ме запомни", сексапиланата блондинка Галя от "Какво направи с мен", чаровните момичета Вивиан и Криси от "2-те сладурани", Мисис България Свят 2008 - Ралица Тодорова от "Седем пъти", русокосата манекенка Тамара от "Искам те за мене", двойничката на Алисия - Виктория Желева от дуета с Азис "Да го правим тримата", участничката в "Острова на изкушението" Роси от "Отличен (6)" и топмодела Александра Стоилова от "Уникат".

Харесва ли ви клипът към ремикса на "Така ме запомни", ще научим от коментарите ви.

Вижте фотогалерия:

Тони Стораро и Сердар Ортач концерт в Свиленград

Тони Стораро на участие

Вижте видео:

Тони Стораро - Така ме запомни