Тони Стораро се е обградил с четирима мощни телохранители, които могат да уплашат и Братя Галеви.

От няколко седмици Човека глас на фолка е неотлъчно следван от яките пазванти, пише „Всеки ден".

Очевидци видели изпълнителя да обядва заедно с охраната си в малка кръчма по магистрала „Тракия" в посока София в неделя следобед. Докато той вкусно-вкусно си хапвал турски гозби, мъжете настървено гледали всеки, който се доближи до него. Те даже не разрешили на крехко 15-годишно девойче да се приближи до кумира си и да си поиска автограф, като спрели момичето с ръка, опипали го за оръжие и чак тогава го пуснали до певеца.

Изпълнителят не се отделя от живата си охрана, като задължително пътува по участие с две коли - в едната се вози с двама бодигардове и шофьор, а в другата пътуват още двама души охрана.

Стораро се уплашил за живота си след участие в чалга клуб в провинцията, когато пияни мутри му забранили да спира да пее, докато те не кажат друго. Единият от тях дори демонстративно размахал пищов, с който да уплаши певеца.

Според запознати обаче има още една причина за строгите мерки. Неотдавна Тони Стораро е прекратил договора си с дългогодишния си продуцент Ненчо Касъмов, бос на „Диапазон рекърдс". Отсега нататък Стораро работи само за себе си и респективно няма да отчита 50% от хонорарите си. Заради решението си Тони имал сериозни разправии с Ненчо Касъмов, раздуват в чалга съсловието. Докато мине напрежението, певецът си е наел професионална охрана. Той получил информация, че му се готви зверски побой и дори може да се стигне до отвличането му.



Всички гардове били бивши служители на НСО и се славели като едни от най-добрите в бранша. „На всяко едно от момчетата плаща по 2000 лева, защото те са нонстоп до него, дори през нощта у тях остават задължително двама бодигардове, които да пазят него и семейството му", разкриват запознати.

Тони Стораро редовно имал проблеми с клиентите от кръчмите, където пее. Повече от тях се напивали още на третото му изпълнение и започвали да се гаврят с него. По-пиперливите изпадали в бяс, ако например певецът каже, че повече няма да пее или пък откаже да изпълни дадена поръчка.

Преди няколко месеца Стораро се забърка в неприятности с бабаит от Плевен, известен като Вальо Помака, който скочил да се саморазправя с него. Причината - изпълнителят отказал да пее на масата му. В същото време обаче Тони бил на масата на популярния бизнесмен Цветомир Маринов - Цуни, който нашумя преди време с отношенията си с фолк дивите Елена Паришева и Преслава. Подпийналите компании на Помака и Цуни заформили меле и само благодарение на охраната на клуба се разминал по-сериозен инцидент.

Душманинът обаче не се отказал и „запушил" с мерцедеса си колата на певеца - по този начин не искал да го пусне да си тръгне. Пристигналата впоследствие полиция пък отказала да арестува Помака, който от своя страна заявил, че не може да премести автомобила си, защото е пил. Така Човека глас си тръгнал по-късно от заведението с чуждо возило, а неговото прибрал брат му на другия ден.

Отсега нататък обаче Тони няма да има подобни проблеми, защото охранителите му действат с твърда ръка. Само ако някой нещо се изрепчи на Стораро, мъжагите скачали на бой и вкарвали ръкопашната справедливост.