След кратка артистична пауза Александра се завръща не само като изпълнител, но и като автор на музиката в новата си песен! И това далеч не е всичко. Младата певица от каталога на Diapason Records успя да извоюва подкрепата на един от най-разпознаваемите български гласове, а феновете й веднага я поздравиха за нейната борбеност и амбиция.



„Йордан Гергов ми изпрати текста. Веднага щом го прочетох, мелодията зазвуча в главата ми. Заедно със Спас Лазаров направихме аранжимент и записахме песента в няколко варианта, но все нещо ми липсваше. Реших да се обадя на Тони Стораро. Честно казано не бях сигурна дали той ще се съгласи, защото е изключително зает. Когато чу демото, Тони веднага откликна на поканата ми. Довери ми се. В студиото дори ме попита как искам да изпее неговата част, което много приятно ме изненада. Той е една от най-големите звезди у нас, а всъщност се държа толкова земно и постоянно се съобразяваше с мен. Очарована съм от него и съм му адски благодарна!“, сподели Александра.

Във видеото към песента прави впечатление ексцентричният стайлинг на певицата. Тя сменя цели четири тоалета, допълнени от бляскави аксесоари и бижута.

За краткото време, прекарано в компанията на Човека-глас, младата изпълнителка получава много ценни уроци. Съвместната й работа със звездата я зарежда с големи дози творческа енергия. Вследствие на това тя вече работи по няколко нови авторски проекта, които поетапно ще се появяват на бял свят.