С неподражаемия глас и богатия си репертоар, Тони Стораро от години е доказан певец на клубната сцена.

Стилът му на пеене е негова запазена марка и няма аналог на българския музикален пазар. Той предлага разнообразно лайв шоу, което вече ще бъде още по-въздействащо, благодарение на собствения му бенд.

„Отдавна си мечтая зад мен на сцената да има музиканти. Най-после сбъднах тази моя мечта. За съжаление в някои заведения пространството, отредено за изпълнителя, е толкова малко, че едва той се побира, камо ли и още хора, но където можем, ще ходим заедно, защото наистина купонът, който се получава, е на съвсен друго ниво“ - коментира Човека Глас.

Стораро признава, че не е мислил за име на групата, но: „Тази седмица гостувах в „Шоуто на Слави“ и той ми предложил да се казва „Тони Бенд“. Защо пък не? Вече дори и кръстник си имаме.“

„Тони Бенд“ се състои от 7 души: Николай Лачев – бузуки, Евелин Методиев – барабани, Боян Тодоров – перкусии, Спас Лазаров и Любомир Димитров – клавири, Дари Димитров – китара и Нани Димитров – беквокал.
Първото си съвместно участие в пълен състав те направиха в сряда вечерта в столичната дискотека Plazza, а снощи бяха наполовина в клуб в Пловдив.

„Където и за колкото има място и възможност. Важното е нашият жанр и ние изпълнителите да се развиваме и да предлагаме на публиката качествена музика, изпълнена на живо. Аз никога не съм си позволил да „пея“ на плейбек и смятам, че хората го оценяват“ - категоричен е Тони Стораро.