Тони Стораро твърдо е решил да подобри физическата си форма с редовни занимания във фитнеса. Звездата на Diapason Records тренира активно в компанията на своя син Фики, който е запален по спорта от години.

Човека-глас признава, че се старае да посещава залата редовно, макар да не успява толкова често, колкото иска, заради многобройните си участия в различни точки на страната и Европа. Той е категоричен, че откакто е започнал тренировките, се чувства много зареден с енергия. „Отразява ми се доста добре. Не само, защото така се топят излишните килограми, а и като цяло на тонуса ми. Освен това движението е полезно за здравето и с напредването на годините е още по-важно да се грижим за него“, каза изпълнителят на „Искам да ме чувстваш“.

Големия Тони тренира под напътствията на най-добрия възможен инструктор – неговия син Фики, който постоянно му дава ценни съвети. „Радвам се, че ходим заедно в залата, защото той се занимава с фитнес от много години и ми помага да се справям по-лесно с упражненията“, каза звездата на Diapason Records.

Тони Стораро е категоричен, че всеки певец трябва да предлага хубави музикални проекти на публиката, но трябва да демонстрира също така и добра визия. „Ние, артистите се показваме на сцената, на екрана и трябва да се стараем да изглеждаме добре. Колкото и да си талантлив и да си се доказал пред годините, все пак феновете искат да те виждат в добра форма и аз ще направя всичко възможно да я постигна“, сподели той.