Тони Стораро изнесе невероятен концерт в залата Epic Dalston в Лондон. Звездата на Diapason Records предизвика истински фурор в английската столица, където повече от 700 човека бяха дошли да видят своя любимец.

Изпълнителят бе подготвил специална програма за своите почитатели на Острова. Той зарадва феновете си с няколкочасов лайв маратон, в който изпълни всичките си хитове и любими песни от различни жанрове. През цялото време многобройната публика не спирала да го аплодира, да пее с него и да танцува, а купонът продължил до ранните сутрешни часове. Човека-глас не отказал на нито един от феновете си да си направи снимка за спомен с него, въпреки че желаещите били стотици.



За последно Тони Стораро гостува в Лондон през 2012 година, когато също направи запомнящ се концерт. „Беше уникално изживяване. Толкова много хора бяха дошли да ме гледат и всички знаеха моите песни и пееха заедно с мен през цялото време. Наистина беше страхотно!“, сподели Човека-глас само броени часове след приключването на концерта - „Много съм развълнуван от срещата с почитателите ми в Англия и искрено се надявам, че скоро ще дойда пак.“

Тони Стораро признава, че е толкова щастлив и доволен от концерта в Лондон, че с радост отново би предприел дългия път до английската столица. Не е тайна, че изпълнителят на „Искам да те чувствам“ изпитва фобия от самолети и независимо от отдалечеността на крайната точка, в която е поканен да гостува, предприема пътуване единствено с автомобил. „За такава публика и такова изживяване си заслужава да прекося отново целия континент отново и отново!“, категоричен е Човека-глас.

Снимки: Midnight Pulse