„Със Софи Маринова сме повече от приятели, ние сме семейни приятели. Жена ми и Софи са близки повече от 10 години” – така певецът коментира за Фен ТВ спекулациите по своя адрес за интимните си отношения с ромската перла.

„Новината”, че съм убил детето на Софи Маринова обиди мен, моето семейство и моето достойнство като баща на двама синове, които възпитавам на добродетели още от малки. Не мога да си се представя като убиец на дете” – сподели още Стораро.

Както знаем, до този момент певецът не си е позволявал да коментира нещата, които се пишат по негов адрес, но този път чашата на търпението му преляло.



„През последните години чета и хубави, и лоши неща за себе си, но никога не съм обръщал внимание. Не знам каква е целта на това писание, но то не може да попречи нито на мен, нито на моето семейство и на хората, които ме познават. Аз не съм звезда, която се звездее и да няма лично пространство. Мен хората могат да ме видят на улицата, в магазина за техника. Цяла България знае какъв човек съм и какъв характер имам” – разказва Тони Стораро.

Пред камерата на Фен ТВ певецът се обърна към всички свои фенове с думите: „Бъдете живи и здрави, и четете само истините.”