Александра и Тони Стораро записаха дуетно парче. Младата изпълнителка и Човека глас заложиха на драматична песен.

„Да беше питал“ е по музика на самата певица и на Йордан Гергов, които са създали мелодията в съавторство. Автор на текста е Йордан Гергов. Аранжиментът е дело на Спас Лазаров, пише signal.bg

„Искам да благодаря на Тони Стораро, че за първи път прави дует с толкова млада изпълнителка като мен. Той ме прие като дъщеря под крилото си и ми даде ценни съвети. Остави душата си в тази песен и никога няма да забравя този жест от негова страна“ - казва изпълнителката на Diapason Records.



„Направихме песента за мен. Впоследствие решихме, че ще е по-интересно за публиката, ако в нея се включи и мой колега. Предложих на Стораро и той веднага каза „да“, въпреки че текстът беше само за мен и не знаех какво ще пее той, за да му го покажа. Дани Гергов написа за 10 минути неговата част и Тони просто отиде я записа една вечер след участие, без да репетира предварително. Аз си записах моята част в едно, той – своята в друго студио. Страхотния музикантски аранжимент направи Спас Лазаров, който написа за мен и баладата „С вълци съм родена“, искам да му изкажа огромната си благодарност!“ - споделя Александра.

„В момента мислим сюжета на видеото. Ще изчакам Тони да се поосвободи и ми се иска през март да снимаме. „Да беше питал“ е песен със стойностен текст, разказващ невероятна история, и вълнуваща мелодия. Създадохме я с нескритата надежда да остане във времето. Публиката ще има последната дума“ - разказа певицата.