Всички знаем, че в поп фолка се въртят много пари, а фолк певиците са едни от най-глезените жени. Затова може би ще ви учидим с класацията на фолк гърлите с по-бедни мъже.

Цветин на Камелия

Първо място в тази класация заема русото изкушение Камелия.

Певицата живее с Цветин повече от десет години. Наскоро той дори й поднесъл годежен пръстен и с това тотално стопил негативизма й към брака. Но двамата все още изчакват точния момент.

Блондинката се запознала с 19-годишния Цветин, когато била на 26, в дискотека, където имала участие. После младия красавец отишъл да отбива военната си служба като гвардеец пред Президентството. За да е близо до него "огън момичето" дошло да живее в София с майка си. Оттогава са неразделни и никой от богатите ухажори на Камелия не е успял да я отмъкне от Цветин. Той започва да се грижи за всичките й изяви и за цялостния й имидж. Винаги я придружава на участия и в бранша се шегуват, че се е превърнал в нейна лична сянка. Малцина знаят, че дори прословутите лепенки на гърдите, с които Ками се появи, са негова идея.

Мишо Бургуджиев на Таня Боева

"Аз съм се омъжила за музикант, никога не съм гледала материалното състояние", твърди изпълнителката. Нейният съпруг Мишо е автор на повечето от песните й. От 1999 г. те са законни съпрузи. "Запозна ни един наш общ колега през януари 1997 г. " допълва Таня.

Дачо на Софи Маринова

Гласовитата Софи също не може да се похвали със заможен съпруг. Ромската перла винаги е слушала сърцето си, дори когато то я е тласкало по най-трънливите пътеки на любовта. За никого не е тайна, че Софито издържа не само любимия си Дачо, но и цялото си голямо ромско семейство.

Райна и Светлин

Слуховете, че Райна и танцьора все са заедно още витаят без отговор в медийното пространство. Ако това е истина то след Константин, който не беше много заможен преди да започне да прави дуети с Райна и Светлин е по-любов с нея. Блондинът не може да се похвали със солидно финансово състояние, освен това  във VIP dance каза, че все още живее с родителите си. Това явно обаче по никакъв начин не притеснява красавицата.

Кубрат на Андреа

Андреа произхожда от заможно семейство, но това не я кара да търси материална облага. Изпълнителката на хита "Неблагодарен" се запознала с Кобрата в дискотека. Тя му се изрепчила и с това впечатлила мъжагата, тъй като хем била крехка и невинна, хем проявявала силен характер.

Източник: в. "Стандарт"