Лято 2020 започна с паметен старт на 26 юни, когато резидентът на VOID Mykonos Dj Liva K застана зад пулта на клуба. Той е сред най-актуалните DJ, които буквално диктуват модата в гръцкия рай – остров Миконос. Неговото присъствие в Слънчев бряг даде силна заявка за предстоящия сезон: „За мен е чест да бъда поканен отново в Bedroom Beach и този път да открия най-добрия клуб в България! Също както във Void (Миконос) и Dybbuk (Атина), където съм резидент, атмосферата не може да бъде описана с думи.

Всеки път, когато бивам поканен лично от собственика г-н Веселин Борисов чрез моите приятели от COMMA Group, усещането е върховно! Благодаря, че бях част от шоуто, с което се откри Лято 2020! Искам да пожелая на всички българи да са здрави и се надявам да се видим скоро пак“!

По традиция Bedroom beach отбелязва запомнящо се старта на всеки нов сезон с екстравагантни спектакли, красиви хора и силни емоции. Шоуто тази година надскочи всички очаквания със своята колоритна и безпардонно смела тема – Masquerade Madness. Авторите му го определят като култов визуален пърформанс, повлиян от модерното поп изкуство, който буквално е „бягство от реалността“. Хореографията е поверена на Милен Данков, който от близо месец репетира шоуто с балета на клуба:

„В основата на целия спектакъл е „провокацията към различното“! Истинската трудност идва от сложността на хореографията, която е предизвикателство за всеки артист. Вдъхновиха ни едни от най-големите имена в световната музика и усещането, което дават спектаклите на Cirque Du Soleil. При тях индивидуалността на всеки артист е издигната в култ. Независимо от неговата външност, килограми или самоопределяне.“

Програмата на официалното откриване продължи и в събота, с първото от поредицата култови дневни партита край басейна, където отново се изяви Liva K, а зад пулта вечерта застана Dj Mascota. Вече са официално обявени и най-очакваните музикални събития за сезона. В три последователни уикенда плажът в Слънчев бряг ще се превърне в сцена за изява на артисти oт световна величина. Дата 1 август е запазена за Agent Greg, който е резидент на Cavo Paradiso Mykonos, и за отрицателно време се превърна в любимец на родната клубна публика.

Crazibiza са потвърдили своето шоу за 8 август, а седмица по-късно на 15.08 зад пулта на клуба ще застане Consoul Trainin&DuoViolins. Успоредно с това сцената на клуба е предпочитана за изява и на големите български звезди като 100Кила, Криско, Ъпсурт, Dara, MBT, а Васил Найденов ще изнесе своя бутиков концерт на 30 юли.

Тази година от клуба ще добавят към своите приоритети и високи стандарти за чистота, за да се чувстват гостите му в безопасна Covid–free среда, но няма да изневери на стила си да ги забавлява през деня и нощта. Концепцията Daylife вплита в себе си емоции за всички сетива – комфортна релакс зона с infinity басейн, музика на живо и богато меню с индивидуален кулинарен почерк. Сред резидент Dj-ите се открояват имената на Dimo Bg, Vasko C, Gorro, C-Fucion, , Fed и Big D.

снимки:pr