Един от популярните столични коафьори - Богослав Добринов реши да посрещне рождения си ден шумно и скандално, като събра гостите си на най-голямото гей парти у нас - Suck & Dance Party, провело се през уикенда. 

Фризьорът на куп фолк певици, миски и плеймейтки реши да провокира гостите си правейки ги съпричастни с нестандартната програма на лейбъла Vault, който покани у нас екцентричните танцьори на Амстердам Dennixx и Nizami, познати от европейските клубни среди благодарение на впечатляваща си визия и на участията си в най-известните алтернативни парти ивенти в Барселона, Мадрид, Париж и Брюксел. Организаторите поднесоха и провокативна програма от ексцентрични drag queen артисти, както и go go boys & girls танцьори.

Коафьорът Богослав Добринов, който се грижи за имиджа на популярни светски персони, сред които Маги Желязкова-Сидерова, фолк певицата Лорена, посрещна приятели и клиенти на салон SW в компанията на албанския топ модел Аяда Манчелари. Добринов предпочете да запази дискретност относно имената на някои от специалните си гостенки.