Топ коафьорката Вили Боршукова съвсем скоро ще се озове на съд. Шефката на известна верига салони за красота, наскоро преби 8 жени и вече се води следствие срещу нея.

Бившата шампионка по джудо се опита да опровергае слуховете и категорично отрече да е влизала в скандал или физическа саморазправа. От полицията обаче потвърдиха, че инцидент наистина е имало и коафьорката е следствена по случая.

Mиналата седмица стилистката нахлула в конкурентен салон и пребила осем жени. Тя обвинила една от фризьорките, че има тайна връзка с мъжа й.

Случаят за хулиганство с опасен рецидив е поверен на разследващия полицай Константин Николов. Внесена е жалба с входящ номер № 39397 от 12.08.2013 година.

Криминалистите разполагат с показанията на 4 фризьорки срещу агресорката Виолета Боршукова. А две от тях са приложили и медицински свидетелства от Военна болница, за травмите вследствие на юмручната саморазправа.

В Софийската районна прокуратура жалбата срещу коафьорката е с входящ №32614 с дата 12.08.2013. В документа до прокуратурата хулиганските действия на русокосата джудистка са описани детайлно, приложени са и документи за материалните щети, нанесени от Боршукова във фризьорския салон.

Самата Вили Боршукова твърди, че е научила за побоя от медиите. Което предизвика съмнения, че има проблеми с душевното си здраве, пишат от „Всеки ден“, цитира hotarena.net.