Поредният гост в предаването на Hotnews.bg ''Неудобно'' е топ режисьорът Йордан Петков.

Пред камерата и чаровната ни водеща Ива Атанасова Йордан разкри, че е решил да запише да учи режисура след като го обвинили във "връзкарство", тъй като сестра му му помогнала да си намери работа.

Първият му музикален проект пък е бил към видеото на Спенс - ''Направи ме щастлив'', когато му се отдава шанс да блесне, защото оператора не пристига на снимки. Йордан е в ролята на асистент оператор и на Станчо му хрумва идеята, видеото да бъде заснето само от Петков.

Йордан сподели и мнението си за тенденциите в поп фолка: ''Сега има много новатори в нашата работа. Доскоро имаше един модел, който се следваше от всички - вафли, обеми, цици, джуки. В общи линии брутално - изглеждаха ужасно. Ако Камелия навремето е излязла успешна с една визия, след нея се появиха и Гергана и Андреа - получиха се едни клонинги. Но това става благодарение на гримьори и фризьори. Всеки знае, че това се продава и си продължава с калъпа.''

Според него вече се наблюдава промяна: ''Андреа обърна визията в попфолка - започна с буклите, но се трансформира и адаптира, постоянно предлага нещо различно. След нея Галена и други започнаха да търсят по-нормалното излъчване, да се доближават до реалните образи. В един момент всички бяха станали много пластмасови.''

Как е започнал да снима еротични модели, какви са последните му проекти, случки ''от кухнята'' и още любопитни подробности за пътя, който е извървял досега разберете от видеото: