Българката, която с красота и перфектни мерки пребори конкурентки от 60 държави и се окичи с короната на Best Model of the World, най-накрая си призна кой е „Тузаря” в живота й!

Оказа се обаче, че това не е някой тайнствен бизнесмен, а Mr.BiG – списанието, за чиято корица Ива Атанасова позира този месец.

Излизането на 9-тия брой, както винаги, беше отбелязано с тузарско парти, организирано от NG Partners, този път в столичния Cotton Club.

По традиция гостите бяха заобиколени от красиви жени – самата звезда от корицата и издателката Ваня Ханджиева ги посрещаха на входа , а после чаровна „балерина” ги изкушаваше с шотове водка BOLCHOJ.

Началото на вечерта пък беше поставено с горещо ревю на бижута от Jewellery Box – откри го Ива Атанасова, последвана от балет Nova.

Сексапилните танцьорки вдигнаха градуса на настроението с ефектното си шоу, а по-късно на сцената се развихри и Борис Дали за радост на дамите в заведението.

На деветото си парти организаторите бяха поканили най-вече представители на бизнеса като вносителя на мъжката линия на Cacharel Младен Митков, изпълнителния директор на Tokuda Hospital Service Ивайло Батинков, собственичката на мебели Gautier Ася Маджарова, управителите на Лукс Имоти Никола Стоянов и Михаил Чобанов, търговският директор на ЦУМ Михаела Рагина, културното аташе на Турция у нас Кемал Теканат, Виден Георгиев и Аглика Павлова от „Балканика Холдинг”, както и собственичката на салони Magama Вили Боршукова.

Събитието беше уважено и от светски личности, сред които бе забелязана дори победителката в конкурса на конкурентно мъжко издание Меги Колева. Тя се появи в компанията на рапъра Кристо, с когото обаче я свързва само приятелство.

Христо Сираков пък дойде на партито с тайнствена блондинка, чиито манекенски мерки и крехка възраст не бяха изненада за никого.

Специални гости на Mr.BiG бяха още ТВ-водещите Нели Ангелова и Лиляна Станаилова (също украсила една от кориците на списанието), автомобилиният ас Жоро Танев, каскадьорът Калин Керин, екс-водещата Симона Първанова и рапъра BigSha с DJ Swed Lu.

Вижте фотогалерия:

Топ-моделът Ива Атанасова разкри кой е нейният Тузар!