Психоложката Ани Владимирова от хитовото предаване „Истински истории“ по Би Ти Ви е подложена на постоянен тормоз от неуравновесени фенове на шоуто.

„Всеки втори откачалник смята, че историята му е уникална и на всяка цена трябва да бъде показана по телевизията“, споделиха близки на Ани. „Заливат я с писма и съобщения, през две седмици си сменя телефона, някои наглеци дори я дърпат по улиците да разказват проблемите си.“

Засега психоложката не е предприела някакви по-сериозни мерки да се защити, но обмисляла отново да се раздели с телевизията и да се отдаде на клиничната си практика, пише столичен вестник.

Ани Владимирова е един сред най-уважаваните и търсени специалисти в областта на психологията у нас. Популярността, която придоби на екран, засили още повече интереса към нея. Тя обаче е сериозно недолюбвана от колегите си от бранша. В медицинските среди често коментират, че е превърнала професията в сеир и реализира приходи от по десетина хиляди лева месечно за сметка на морала и престижа на работата.