Малко след като фолк певицата Малина разказа в ефир, че на снимките на последния й клип ''Двойници'' в Долна Малина е станала свидетел как торнадо отнася къща, сега и най-новото откритие на „Ара мюзик” Кристиан сподели подобен опит.

Всъщност Краси, както е истинското име на певеца, мечтае от много малък да се занимава професионално с музика. Ето защо преди 4 години започва да посещава уроци по пеене и солфеж при Елка Чучуганова, за да се подготви за голямата сцена. Учителката му вдъхва смелост и той се явява на кастинга за таланти на „Ара мюзик”, а няколко месеца по-късно става част от семейството на музикалната компания. Дотук като че ли всичко върви по мед и масло, но нещата бързо се променят.

През един горещ майски ден, Кристиан и Люси Иларионов отиват в снимачното студио на Долна Малина, за да заснемат дебютния видеоклип на певеца. По сценарий трябвало да има външни кадри, които режисьорът пренесъл сред специално създадените декори. Всичко вървяло по план и първата част от „Нямаш равна” била заснета. За втората Краси и танцьорките от балет „НюЕкс” отишли да сменят тоалетите си. Именно тогава се извила страшна буря, която изплашила всички до смърт.

„Беше ужасно. Изведнъж сградата се разтресе и първоначално си помислих, че има земетресение. Погледнах през прозореца да видя какво се случва и тогава се изплаших – за пръв път в живота си видях истинско торнадо, като онова от американските филми” – разказва Кристиан.

След около 30 минути стихията утихнала и всички, вече успокоени, се върнали на снимачната площадка, където с ужас установили, че декорите са изпочупени. Добре, че режисьорът набързо измислил друг сюжет, за да продължат с пълна пара.

В „Нямаш равна” Кристиан е омаян от красотата на лирическата героиня, негова близка приятелка, която хем иска да е с него, хем и с други момчета. Ето защо певецът се опитва да я убеди да остане: „По-добре се захващай с мене, да не може друга да ме вземе”.  Музиката и текстът са дело на самия Краси, а аранжиментът на Калин Димитров.