Тото от "СкандаУ" го закъса много със здравето, а по всичко изглежда, че причината е системното прекомерно натоварване, на което рапърът се подлага.

Йонислав Йотов, както е цялото име на изпълнителя дори смята да преустанови участията си след голямото турне заради проблемите със здравето, защото те са все по-чести, а близките му вече са много притеснени. През последните няколко месеца на Тото все по-често му прилошавало, като веднъж се наложило дори да викат "Бърза помощ", разкрива дуетната му половинка Лъчезар Евтимов, пише "Галерия".

Преди няколко седмици по време на подготовка за участие на групата във Варна Тото колабирал. "Беше целият пожълтял. Започна да се поти и му прилоша", разказва Лъчо. От екипа на "Бърза помощ" му влели система и успели да го вдигнат на крака така, че феновете дори да не заподозрат за инцидента. Диагнозата, която парамедиците поставили тогава, била синусова тахикардия.

По думите на Лъчо, неразположението на Тото се дължи на прекомерното натоварване покрай турнето им. Рапърът бил и доста емоционален, което също оказвало влияние. Освен това, страдал и от стомашни проблеми. Инцидентът във Варна обаче, не е единственият случай. На финала на "Биг Брадър" на Тото пак му станало зле, вдигнал високо кръвно, но тогава, Слава богу, майката на колегата му Наско Колев, която е медицинско лице, била в публиката и му помогнала.

Заради зачестилите инциденти Тото обещал на приятелката си да преустанови ангажиментите си в следващите няколко месеца. С Кристин Петринска наскоро станаха родители и така Йотов ще може да се отдаде изцяло на бебето.