Тото изуми зрителите на „На кафе” като призна, че харесва карантината и стоенето у дома. За разлика от повечето си колеги, които жалят по падналите участия, рапърът продължава да работи на пълни обороти, като дори пусна цели три нови песни за времето на извънредното положение. Освен това заедно с дуетната си половинка Лъчо активно работят по каналите си в youtube и магазина си. „Ние сме творци и без да имаме участия. Това обичаме да правим.

В момент на криза ще си проличи кой обича да прави това, както и кой просто иска да изкарва пари“, категоричен е рапърът. Йонислав спазва мерките и не смята, че е нужно да се оплаква, защото има нужната дисциплина и заради тренировките по футбол, които заели цели 12 години от живота му. Най-голямата причина да харесва изолацията Тото открива в своя син Доминик, който е вече на седем месеца. Гордият татко разказа, че малкият кипи от енергия, вече лази и има цели три зъба.

Именно заради общуването всеки ден с него, Тото е щастлив в изолацията. „Ако е нямаше, щях да съм по участия, в чужбина и щях да пропусна тези моменти от живота на сина си”, обясни участникът в „Като две капки вода”.

снимка: инстаграм скандау