Броени дни преди пристигането си в България италианската легенда Тото Кутуньо разказва повече за предстоящия си концерт в София, споделя своите очаквания за новата си визита у нас и впечатления от богатия си опит на сцената, съобщиха организаторите от "Жокер Медиа".

Певецът отбелязва, че на предстоящия концерт в София ще наблегне на своя хитов репертоар, тъй като публиката много го харесва и очаква.

"Ще представя както най-популярните си хитове, така и някои нови мои песни", казва Тото Кутуньо. "Вълнувам се много! Честно казано за мен българската публика е изключително селективна, слушаща и същевременно сърдечна. Определено е публика, достойна за уважение", казва звездата.

Кутуньо пристига в София с най-добрите си приятели, които всъщност са музикантите от групата му, свирещи на пиано, саксофон, тромбон, китара, барабани, пише Dir.bg

"България е красива страна с много сърдечни хора. Имате прекрасна публика. Знаете ли, хубавото на нашата професия е това, че имаме възможността да пътуваме много, да се срещаме с различни хора и култури. За съжаление обаче, не ни остава време да се запознаем по-подробно с природата и забележителностите на конкретната държава, където се намираме. Но кой знае, някога може и да се завърна там, където съм бил, като турист и да се обогатя и в това отношение", казва още Тото Кутуньо и добавя, че у нас би искал да види усмивки, добри хора и много приятели.

"Разбира се, че на предстоящия концерт ще има изненади и то не една, но те ще станат ясни на самото събитие. Чувствам се изключително щастлив да знам, че точно в този ден хората са си подарявали билет за моя концерт с любов... Това е наистина прекрасно", казва певецът във връзка с това, че на 14 февруари много българи са си подарявали билет за предстоящото събитие в София.

Концертът на италианската звезда ще се проведе на 10 април от 19.00 часа, в зала 1 на НДК. Билети можете да намерите на касите на НДК, Eventim, bgbileti.com.