Тото спечели титлата „любимата звезда на България” на финала на „ВИП Брадър” в петък вечер. Рапърът си тръгна от къщата последен, след като емоционално се сбогува с празните легла на всеки един от съквартирантите. Втора остана Маргарита Хранова, която призна, че никога не се е надявал да стигне до тук.

Трета финишира Миглена Каканашева-Мегз, която обяви, че престоят в къщата е бил най-хубавото време в живота й и избухна в сълзи. Тя си пожела да стане майка и да има силно семейство. Конспиративните теории сочеха именно дизайнерката за краен победител, което би било крайно нелепо заради скандалите, които тя завихри в сезона на любовта. 

На пето място се класира Джулиана Гани, която обяви, че е разбила стереотипите за силиконките като тъпи и влюбени в парите момичета. Четвърта си тръгна Алекс, нетърпелива да се гушне със съпруга си Дани. Той също едва се сдържаше да я прегърне и дори излезе на сцената, докато жена му изпълняваше дуета си Нели Рангелова, за да я целуне.
Всички съквартиранти имаха почетно място на сцената в студиото с изключение на певицата Мария. Тя не се появи нито за секунда, докато шеф Борис Петров друсаше яки кючеци на фолк песните в компанията на Енджи и Цуни. Ваня Щерева шокира с къси панталони, докато Алфредо показа нова прическа, която доста прибира непослушните му къдрици.
Всеки от финалистите изпълни песен в дует с известни певци, като най-емоционално бе изпълнението на Маргарита Хранова с „Оставаме” от „Оркестър без име”. Тя извиси глас в компанията на Милица Гладнишка, а всички съквартиранти, заедно с коментаторите и водещите се впуснаха в танц