Рапърът Йонислав Йотов, известен просто като Тото, свали маската си на Камъкът в хитовото шоу "Маскираният певец". Както Hotnews вече писа, именно врачанинът се оказа артистът, който се крие под въпросната маска.

За да бъде по-интересен, рапърът остана по домашните си дрехи, с които се криеше под масивния ансамбъл дело на Кремена Халваджиян. В последното си участие в шоуто той се представи с парчетата I Wanna Be Your Slave на Måneskin и с хита на Genesis - I Can’t Dance.

Топ следователите Алекс Раева, Марта Вачкова, Азис и Владо Пенев бяха истински затруднени през целия сезон с разкриването на образа, а снощи останаха без думи след като симпатичният Камък свали тежкия костюм. Последните им предположения сочеха към актьорите Александър Сано и Наум Шопов и писателя Георги Блажев.

„Миналата година бях на тази сцена за един път и ме познаха веднага, но тази… Благодаря много за подкрепата на всички. Зная, че ако по-рано бяхте разбрали, че съм аз, нямаше да съм тук сега. Много съм благодарен и на целия екип на това невероятно шоу. Много исках да участвам в него и благодаря, че сбъднахте една мечта“, сподели Тото, след като свали маската.

Другата събота е големия финал на "Маскираният певец", където ще се изправят в състезанието Носорогът, Гъбарко и Госпожицата.