Тото е поредният звезден татко, който показа наедрялата фигура на своята любима, видя Hotnews.bg. Танцьорката Кристина ще го дари с първи наследник, а големият й корем подсказва, че това ще се случи съвсем скоро. Като всяка красавица, тя също избягва да се показва наедряла, но Тото я разкри, като пусна видео от дома им.

Двамата не коментират личния си живот, но след като балерината се отказа от професионалните ангажименти тръгнаха слухове, че чака бебе. Те скоро бяха потвърдени, но влюбените не разкриват пола на бебето. Те са заедно по-малко от година. В средата на 2018 г. стана ясно, че хитовият певец се е разделил с дългогодишната си изгора Яна Червенкова заради изневяра от негова страна.

Закуската на бъдещите родители

На малко по-късен етап в живота му се появи Кристин, или поне той реши по-късно да я представи пред обществото като официална негова половинка. Яна в момента прави кариера като международен журналист в една от националните телевизии, но ухажори също не й липсват, разбра Hotnews.bg. Тя завъртяла главата на свой колега, който бил сериозно хлътнал по миньончето.